Elektriker service

Elektriker for private på hele fyn

Der findes mange elopgaver i private hjem. Nogle kan du måske selv klare, mens du behøver hjælp til andre. Antennestikket måske? Eller trådløst internet? Installation af oplader til elbil?

Vi tilslutter også dine hårde hvidevarer og udskifter dine gamle, brandfarlige stofledninger. Vi står for opsætning og installation af stikkontakter, eltavler, HPFI-relæ og meget andet.

 

Eksperter i belysning

Flemming Nielsen A/S samarbejder med Lysmesteren, og vi er eksperter i belysning. Det betyder, at vi ikke bare hænger din lampe op – vi kan også rådgive dig om designerlamper og optimale lyskilder til hele din bolig. Det gælder både det indvendige og det udvendige lys. Udenfor kan du få stor glæde af intelligente og miljøvenlige løsninger som bevægelsessensorer og LED-spot.

Du har sikkert før hørt håndværkere sige, at ingen opgave er for lille. Det siger vi også – for selv en opgave, som vi hurtigt klarer, kan være en stor udfordring for dig. Hvis din nye lampe har ligget i sin kasse lidt for længe, eller du virkelig mangler en stikkontakt mere i stuen, så ring til os, og stryg endnu et punkt af listen over ting, du nok ikke selv får gjort.

Installation af din lader til elbilen

Flemming Nielsen A/S installerer opladere til elbiler. Og som aut. EL-installatør gør vi det, så alle garantier stadig gælder. Se mere om installation af ladestation til elbil

du kan slet ikke se, at vi har været her

Kender du det med, at du ringer efter hjælp og bliver bedt om at være hjemme sådan cirka mellem solopgang og solnedgang for at tage imod vedkommende, der skal hjælpe dig? Vi kan godt se, at den metode ikke er særlig praktisk for dig.

Når du beder os om hjælp til elarbejde, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kigger forbi. Og vi kommer til tiden. Så har du resten af dagen fri til at gøre det, du har lyst til – og det er sjældent oprydning og rengøring. Derfor er vi ikke kun punktlige, vi er også ordentlige, og vi rydder op efter os, inden vi går. Det har vi det bedst med.

 

Vi kan blandt andet udføre følgende opgaver

 • Ophængning af lampe
 • Antennestik
 • Trådløst netværk
 • Reparation af vaskemaskine
 • Udvendigt lys
 • Bevægelsessensor
 • Ny EL-tavle
 • Udsugning på badeværelset
 • Fejlstrøm – HFI relæ slår fra
 • Sikring springer
 • Ingen Strøm
 • LED lys
 • Lys på badeværelset

El for erhverv – vi arbejder på hele fyn

Hos Flemming Nielsen A/S står vi til rådighed for virksomheder, der har brug for akut hjælp til eksempelvis driftsstop og fejlfinding. Ligeledes står vi til rådighed for kommuner, institutioner og alle typer erhvervskunder. Og det gør vi på hele Fyn.

Vi tilbyder også rådgivning og elarbejde i forbindelse med eksempelvis tilbygninger til din virksomhed, indretning af nye kontorlandskaber eller renovering af maskinhaller.

Vi passer på os selv og hinanden, og derfor har vi helt styr på sikkerhedsprocedurer samt nyeste lovkrav og regler inden for vores område.

 

Spar der, hvor det giver mening

De fleste virksomheder vil gerne spare penge, så hvorfor ikke spare der hvor det giver allermest mening – nemlig på elregningen.

Belysning er et godt sted at starte. Selv med ret små ændringer i lys- og elinstallationer kan du skære et stykke af elregningen.

Hvis du overvejer mere intelligente og energibesparende lyskilder, så ring til Flemming Nielsen A/S. Vores installatører og elektrikere kan fortælle dig om mulighederne for LED-belysning, belysning med HF-forkobling, bevægelsessensorer og meget andet. Bedre og mere effektiv belysning giver et behageligere arbejdsmiljø, og det styrker din virksomheds grønne profil.

Der er en udgift forbundet med nye elinstallationer, men den udgift vil tjene sig ind meget hurtigere, end du tror. Og dine nye installationer vil fortsætte med at give dig besparelser mange år ud i fremtiden.

Hvis du ønsker det, kommer vi ud til din virksomhed og fortæller dig om alle de muligheder, du har for at optimere virksomhedens energiforbrug.

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS

1